Најновије

ПИКСИ ДОБИЈА ОТКАЗ! Са њим из Савеза лети и Шурбатовић!

Селектор Драган Стојковић Пикси дефинитивно ће бити смењен са места стратега националног тима Србије, сазнаје Информер!

Наша репрезентација синоћ је окончала такмичење на Европском првенству у Немачкој, а цех за дебакл платиће Стојковић и само је питање тренутка када ће одлука бити званична.
Тренутно се тражи модел за растанак, пошто се спекулише да у уговору има клаузулу у износу од милион евра која му следи у случају отказа. Наравно, мораће да се испоштује процедура и да заседа Управни одбор, на којем ће званично бити донета одлука да се уручи отказ Стојковићу.

Он, према нашим сазнањима није једини који ће да лети из Савеза. Извесно је да ће отказ добити и генерални секретар Јован Шурбатовић, коме се на терет ставља невероватан гаф са авионом репрезентације Србије. Подсетимо, наш национални тим је на Европско првенство у Немачкој отпутовао летелицом на којој је била застава Хрватске.

Како сазнајемо, челници FSS су данас током целог дана били на телефонским састанцима на којима је одлучено да је најбоље да се са Стојковићем прекине сарадња. Делом и због огромног притиска јавности, пошто су навијачи, али и медији, изузетно бесни због издања нашег националног тима, али и наступа селектора Стојковића на конференцији за медије.
Подсетимо, он је у више наврата понављао да није смак света и да се екипа борила, а то је веома изиритирало добар део јавности, али и поједине фудбалске стручњаке.

Остаје само да се види на који начин ће се растати Савез и Стојковић, односно, да ли ће му бити исплаћена наводна клаузула у износу од милион евра, или ће уследити споразумни раскид сарадње.

ДОДИК: Америчке санкције према појединцима и компанијама су наметање политичке воље

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА