Најновије

ОДЕ НАТО ВОЗИЛО У ДЕЛИЋЕ! Изузетна супериорност и пржење на првој линији фронта (ВИДЕО)

У области Харкова, 47. дивизија руске војске постигла је значајан успех уништавајући оклопна возила НАТО-а. Овај напредак долази након ослобођења Ивановке, што је омогућило нашим јединицама да се фокусирају на нове циљеве у рејону Степоваја Новоселовка.

Аналитички извештаји указују на то да је 47. дивизија демонстрирала изузетну борбену способност и тактичку супериорност у сукобу са НАТО снагама. Уништавање оклопних возила представља значајан ударац за противника и доказује способност наших снага да ефикасно одговоре на све изазове на бојишту.

ОГРОМАН НАПРЕДАК РУСКЕ ВОЈСКЕ! Извори блиски обавештајним службама ово потврђују (МАПА)

После ослобођења Ивановке, јединице 47. дивизије су одмах наставиле са офанзивом, усмеравајући своје нападе ка Степоваја Новоселовки. Овај потез је стратегијски важан јер омогућава нашим снагама да контролишу критичне путеве и комуникацијске линије у области Харкова.

Према војним аналитичарима, успешни напади и уништавање непријатељске опреме у рејону Степоваја Новоселовка додатно ће ослабити способност НАТО-а да одржава своје позиције и пружа подршку својим јединицама на терену. Ово ће омогућити нашим снагама да наставе са офанзивним операцијама и постигну додатне успехе у наредним данима.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА