Најновије

„Лето прекршених правила“: БукТок хит инспирисан песмама Тејлор Свифт

Биће то лето флерта, забаве и остварених снова

Фото. Вулкан

Вулкан издаваштво објавило је бестселер „Њујорк тајмса“ и БукТок хит "Лето прекршених правила" ауторке К. Л. Волтер, који ће се посебно допасти љубитељима највеће америчке поп звезде Тејлор Свифт.

Читалачка сензација инспирисана песмама славне кантауторке у фокус приче ставља Мередит Фокс, која ће провести прво лето од смрти своје сестре. Иако нема пратиоца јер ју је дечко изненада оставио, узбуђена је што ће учествовати у традиционалној игри њене породице: њена сестра је одувек волела ову игру и на тај начин ће чувати сећање на њу.

Сасвим случајно, њен партнер је згодан младожењин пријатељ. Решена је да се не препусти, да не упадне у још једну везу без будућности. Ипак, како време пролази, Мередит схвата да не може да му одоли – да ли ће се овог лета љубав вратити у њен живот?

„Мешавина узбудљиве романсе, такмичарских подметања, блискости и суочавања са губитком учиниће да уживате у читању.“ – Киркус Ревиеwс

Књига која је освојила и избирљиве читаоце "Лето прекршених правила" доступна је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА