Најновије

СНАГА НАРОДА: Због бројних неправилности разматрамо да не учествујемо на изборима 2. јуна

Покрет "Ми снага народа - др Бранимир Несторовић" најавио је могућнст повлачења и изборне трке због неправилности и кршења закона у изборном процесу.

“Покрет "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" је изузетно незадовољан текућим изборним процесом у Србији уочи избора заказаних за 2. јун. Најпре смо генерално незадовољни медијском доминацијом странака на власти, посредством лика и активности председника Србије. Незадовољни смо и неравноправним приступом нотарима и оверитељима, опет у корист владајућих странака и од власти одабраних изборних листа. Незадовољни смо и приступом јавним просторијама за потребе кампање.

Што се тиче деловања прозападне опозиције, незадовољни смо њиховим константним призивањем страног фактора, што не само угрожава оно мало преосталог суверенитета земље већ вештачки набија "патриотски" рејтинг власти, иако је и она сама у много чему зависна од спољног фактора. Незадовољни смо и константним претњама бојкотом, зато што су се бојкоти до сада показали неуспешним и зато што практично призивају улични сценарио и западно уплитање у наш политички живот”,стоји у саопштењу Покрета.

Они наводе да су незадовољни деловањем и власти и прозападне опозиције када је реч о њиховим нагодбама које су резултирале у расписивању локалних избора за 2. јуни.

“Правила су промењена усред изборног процеса; драстично су скраћени рокови за прикупљање потписа; многима је, путем ужурбаних измена закона, ускраћено бирачко право; критеријуми за проглашавање изборних листи очигледно нису били јединствени. Због свега наведеног, иако су нам проглашене изборне листе на неколико места, укључујући и у Београду, још увек разматрамо учешће на изборима заказаним за 2. јун. Јавност ће благовремено бити обавештена о нашој коначној одлуци”, наводе у Покрету.

Снимак атентата на Фица (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА