Најновије

ПАНИКА У ВАШИНГТОНУ! Демократски конгресмени разматрају апел против Бајденове кандидатуре

За сада је само један демократа у Представничком дому - Лојд Догет из Тексаса - јавно позвао Бајдена да се повуче.

Десетине америчких демократских конгресмена разматрају да потпишу писмо којим се захтева да се актуелни председник САД Џозеф Бајден повуче из трке, открио је високи партијски званичник за "Блумберг".

Како се наводи, шири се паника у Демократској странци због страха да би могли да изгубе већину у Конгресу и да би Бајденова кандидатура довела до победе републиканског кандидата, бившег председника САД Доналда Трампа. 

Ово писмо кружи чак и међу члановима Конгреса из традиционално демократских округа, рекао је званичник који је говорио под условом анонимности.

Бела кућа је раније у среду демантовала извештај "Њујорк тајмса" да председник размишља да одустане од такмичења само четири месеца пре избора. 

За сада је само један демократа у Представничком дому - Лојд Догет из Тексаса - јавно позвао Бајдена да се повуче. Али неколико других се оградило од председника.

Медији су, међутим, након Бајденовог најблаже речено лошег наступа у дебати са Трампом, у више наврата извештавали да је све више донатора и високих демократских званичника против његове кандидатуре на предстојећим председничким изборима у новембру.

КАТАСТРОФА УКРАЈИНЕ КОД ВОЛЧАНСКА! Руси измасакрирали елитне трупе!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА