Најновије

ОРБАН О МИГРАНТИМА И ЕУ БИРОКРАТАМА: Мењају бело хришћанско становништво

Орбан је изјавио и да је Немачка у великој мери пропатила због имиграције, те да "више не изгледа онако како је изгледала пре десет година".

Милитантна фракција промиграционих политичара надгледа замену белих европских хришћана имигрантима муслиманима, изјавио је премијер Мађарске Виктор Орбан.

"У Европи се одиграва замена становништва, број белих, хришћанских, традиционалних - можемо рећи европских - људи се смањује, а број миграната који се увозе и број људи који припадају муслиманској заједници се драстично повећава", рекао је он за Кошут радио.

Према његовим речима, немачки политичар Манфред Вебер, који предводи центристичку Европску народну странку у Европском парламенту, је одговоран за овај наводни план. Мађарски премијер је додао и да је председник Европске комисије Урсула фон дер Лајен "мали слуга" Вебера, одговорна за спровођене плана.

Неколико сати након интервјуа за Кошут радио, Орбан је отпутовао у Берлин ради састанка са немачким канцеларом Олафом Шолцом уочи мађарског преузимања председавањем над Саветом ЕУ, које ће уследити следеће месеца.

Орбан је изјавио и да је Немачка у великој мери пропатила због имиграције, те да "више не изгледа онако како је изгледала пре десет година".

"Ова Немачка више није Немачка који су наши родитељи, бабе и деде посматрали као пример", изјавио је он и додао да је ова држава сада "шарени, промењени мултикултурални свет у коме мигранти више нису гости".

Због ових изјава, мађарски премијер се убрзо нашао на удару немачких медија, па је тако минхенски "Меркур" оптужио Орбана за ширење "теорија завере" о имиграцији.

Идеју о тзв. великој замени становништва, либерали често одбацују као "расистичку теорију завере". Међутим, удео белих Европљана у становништву на европском континенту је у константном паду још од средине 20. века, а поједини европски лидери истовремено признају да намеравају да користе неевропске имигранте као замену за све старију домаћу радну снагу.

ХАОС У ОДЕСИ: Народ устао против тираније! (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА