Најновије

ХИТЛЕРОВСКО УНУЧЕ ПРЕТИЛО: Бербокова лично претила због гласања за "сребреничку резолуцију"

Министарка спољних послова Немачке Аналена Бербок лично је претила земљама да гласају за резолуцију о Сребреници, пишу Новости.
Ахтунг, ахтунг!

Ахтунг, ахтунг!

Иако се до последњег тренутка није знало да ли ће Немачка, због претешког историјског бремена које носи на својим плећима, представити нацрт спорног документа, српска делегација добила је информацију да ће представник Берлина на Ист Риверу бити једини који ће имати уводну реч и тражити подршку резолуцији, наводе Новости.

Дакле, они који су покренули кланицу Другог светског рата, који су патентирали концентрационе логоре и гасне коморе, који су одговорни за смрт најмање 55 милиона људи, који су у Србији увели злогласну квоту 100 убијених Срба за једног убијеног војника Вермахта, који су стрељали ђаке у Крагујевцу... сада су уводничари у политичкој пресуди без преседана целом нашем народу!

Иначе, стална представница Немачке у УН Антје Лендертсе била је најактивнија у антисрпској кампањи прикупљања гласова за срамотни текст, ишавши лично у Кенију, те у латиноамеричке земље како би лобирала за његово усвајање. После њеног обраћања високом дому, очекује се одговор председника Вучића.

Подсећамо, Бербокова је иначе унука једног од истакнутих Хитлерових нацистичких официра.

Прочитајте ОВДЕ шта Захарова каже о Западу и сатанизму

Извор: Правда / Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА