Najnovije

HITLEROVSKO UNUČE PRETILO: Berbokova lično pretila zbog glasanja za "srebreničku rezoluciju"

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok lično je pretila zemljama da glasaju za rezoluciju o Srebrenici, pišu Novosti.
Ahtung, ahtung!

Ahtung, ahtung!

Iako se do poslednjeg trenutka nije znalo da li će Nemačka, zbog preteškog istorijskog bremena koje nosi na svojim plećima, predstaviti nacrt spornog dokumenta, srpska delegacija dobila je informaciju da će predstavnik Berlina na Ist Riveru biti jedini koji će imati uvodnu reč i tražiti podršku rezoluciji, navode Novosti.

Dakle, oni koji su pokrenuli klanicu Drugog svetskog rata, koji su patentirali koncentracione logore i gasne komore, koji su odgovorni za smrt najmanje 55 miliona ljudi, koji su u Srbiji uveli zloglasnu kvotu 100 ubijenih Srba za jednog ubijenog vojnika Vermahta, koji su streljali đake u Kragujevcu... sada su uvodničari u političkoj presudi bez presedana celom našem narodu!

Inače, stalna predstavnica Nemačke u UN Antje Lendertse bila je najaktivnija u antisrpskoj kampanji prikupljanja glasova za sramotni tekst, išavši lično u Keniju, te u latinoameričke zemlje kako bi lobirala za njegovo usvajanje. Posle njenog obraćanja visokom domu, očekuje se odgovor predsednika Vučića.

Podsećamo, Berbokova je inače unuka jednog od istaknutih Hitlerovih nacističkih oficira.

Pročitajte OVDE šta Zaharova kaže o Zapadu i satanizmu

Izvor: Pravda / Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA