Најновије

ПРИПРЕМИТЕ СЕ ЗА ОДЛАЗАК У ПАКАО! Кина упутила језиво упозорење САД-у

Сједињене Државе, које обећавају Кини „пакао без посаде“ у случају операције кинеских трупа на Тајвану, требале би саме да се припреме за слање у пакао. Ово је изјавио званични представник Министарства одбране НР Кине Ву Ћиан, преноси ТАСС.

„Они који вичу да ће туђе домове претворити у пакао, треба да се припреме да сами оду у пакао“, рекао је портпарол Министарства одбране.

Ву Ћиан је додао, да неки амерички политичари „неће стати на претварању Тајванског мореуза у пакао на земљи“ како би обуздали Кину. Према његовим речима, присталице независности Сједињених Држава и Тајвана суочиће се са судбином „напуштене шаховске фигуре“.

Представник ресора је нагласио, да острво „припада Кини и Кина неће толерисати цепање“.

Шеф америчке индо-пацифичке команде адмирал Семјуел Папаро је 10. јуна рекао да ће Сједињене Државе претворити Тајвански мореуз у „пакао без посаде” уз помоћ хиљада беспилотних бродова ако кинеске трупе започну операцију на острво.

Званични представник Канцеларије за послове Тајвана при Државном савету Народне Републике Кине, Зху Фенглиан, оптужио је 26. јуна Сједињене Државе да покушавају да запале „ратну ватру“ у Тајванском мореузу.

ВЕЛИКОАЛБАНСКИ ПРЕДСЕДНИК АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ Oкупатору у Приштини дао је све оно што није ниједна власт још од Другог светског рата!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА