Најновије

БукТок хит и бестселер Њујорк тајмса „Месец без меда“ у издању Вулкана

Медени месец из снова… са заклетим непријатељем

Фото: Вулкан

Вулкан издаваштво објавило је БоокТок сензацију Месец без меда, коју су за „муст реад“ прогласили ТОДАY, Ус Wееклy, Бустле, БуззФеед, Гоодреадс, Ентертаинмент Wееклy, Публисхерс Wееклy…

У средишту приче су Олив и Итан и њихов медени месец из снова… Олив никада нема срец́е, али је зато њена идентична сестра близнакиња Ејми, с друге стране, вероватно најсрец́нија особа на свету. Док се спрема да се уда за мушкарца из снова, Олив је приморана да се лепо понаша према свом непријатељу: куму Итану.

Ипак, можда је дошао ред на Олив да буде срећне руке… Када се сви гости на венчању – осим Олив и Итана – отрују храном, њих двоје чека плаћени медени месец из снова на Хавајима. Остављајуц́и међусобну мржњу по страни, Олив и Итан крец́у у рај. Међутим, када Олив налети на свог будуц́ег шефа, мала бела лаж коју му је изговорила измиче контроли.

Приморани да глуме заљубљене младенце, она и Итан зближавају се више него што су очекивали. Убрзо, Олив открива да јој можда не смета да се претвара. У ствари, она почиње да се осец́а некако… срец́но.

„Каква радосна, топла, дирљива књига! Ово је књига коју треба прочитати ако желите да се смејете толико да вас лице заболи.“ – Џасмин Гилори, ауторка бестселера Просидба

Кристина Лорен је псеудоним ауторског пара који чине најбоље другарице Лорен Билингс и Кристина Хобс. Пишу савремене љубавне романе и романе за тинејџере, а чак петнаест њихових књига постале су бестселери Њујорк тајмса. Њихови романи преведени су на више од 30 језика.

Читалачку сензацију Месец без меда потражите на сајту или у омиљеној књижари Вулкан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА