Најновије

МОМЕНТАЛНА ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА: Жесток сукоб прерастао у тучу!? Испливале све по*но афере љубавног пара

Ања Тодоровић и Јован Цвијетић Цвеле попричали су након што је испливала на површину његова п*рно афера са девојком којој је слао експлицитне снимке.

Хаос (Фото: Јутјуб)

- Помери ми се - одбрусила је Ања.

- Нећу, удари ме, нећу! Хоћу само да седнемо да причамо - говорио је Јован.

- Ми немамо заједнички језик! Јеси ли ти ретердиран? Пресмешно ми је ово што радиш, ти молиш мене да причамо, а шта си радио напољу? Црно на бело! Шта ја теби да верујем теби? Како да имам трунку поверења? - била је сурова Тодоровићева.

- Знаш да те волим - тврдио је Цвеле.

- Не волиш ме, даље. Ја теби нисам била довољна, слао си к*рац другој жени! Што си јо слао слике и да јој тражиш да се видите, и она је тебе одј*бала а не ти њу?! Није било у марту, причала сам са Анђелом Анакондом, мени је све јасно, ја не могу да верујем да је неко успео толико да се фолира. Јеси ли дрк*о на њене слике? Био си наложен, па си мало, а? Дебилчино једна! Настави тамо где си стао, ја сам ти увек била играчка. Волео ме ниси - одбрусила је Ања.

Ања је потом изнела да је Јован већ имао своје испаде и са другим девојкама и док је био у карантину да се чуо са женским особама, као и током његових посета у иностранству.

- Ти си од мене направио да сам ја најгора особа, да не ваљам никоме, направио си од мене ретарда! Шта си се трудио? Ако смо почетком фебруара имали расправу да си се дописивао са једном девојком док си био у Словенији. Говорио си да више ништа нећеш урадити, ти си после тога слао голе слике жени која има дете! Докле више твоје лажи? Шта је твој крајњи циљ? Ово је можда био твој крајњи циљ! Твој циљ је да п*шиш к*рац! Сад ћу те ударити и да се дисквалификујем! Сад ћу да те убијем и да идем кући! Унаказићу те! - урлала је Ања.

- Лепо сам ти рекао, не фолирам се! - повикао је Цвеле, а задругарка је потом насрнула на њега, али су Паула и Неца спречили хаос.

Како је све изгледало, погледајте у видеу:

Које ствари жене не воле у сексу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА