Најновије

МЕЛАНИЈА ПОНИЖЕНА ЗБОГ ГОЛИШАВИХ ФОТОГРАФИЈА: Дугогодишњи савезник издао Трампа, али прва дама не верује да их је он објавио (ФОТО)

Прва дама САД Меланија Трамп сумња да Роџер Стоун, дугогодишњи савезник и саветник њеног супруга, председника Доналда Трампа, стоји иза објављивања голишавих фотографија из њене манекенске прошлости, тврди се у новој књизи.

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Меланија и даље одбија да поверује да је њен муж играо улогу у њиховом објављивању, наводи Кејт Бенет, новинарка додајући да председник и његова жена спавају у одвојеним спаваћим собама у Белој кући.

Стоун је за “Гардијан” порекао тврдње Бенет. Фотогафије, настале 1996. а објављене следеће године у француском магазину, нашле су свој пут до “Њујорк поста” крајем јула 2016, три месеца од избора док је Доналд Трамп био умешан у жучну расправу са породицом капетана Хамајуна Кана, америчког војника који је погинуо у Ираку 2004. Стоун тада није имао формалну улогу у Трамповој кампањи, коју је напустио у августу 2015, али је остао близак председнику, јер је и сам био мајстор за коришћење приватног живота да стекне публицитет, често као средство за одвраћање пажње.

“Теоретски, Трамп је покушавао да спречи лошу недељу кампање”, пише Бенет.

Стоун је средином новембра проглашен кривим због ометања истраге специјалног тужиоца Роберта Малера о руском уплитању у америчке председничке изборе 2016. и тренутно чека на изрицање пресуде. Трамп је у трци за други мандат, која се одвија под сенком истраге око импичмента, повезаном са његовим спровођењем спољне политике. Такође му прети кривично гоњење кад напусти канцеларију, што се тиче низа потенцијалних прекршаја, међу којима и исплате порно звезди која тврди да је имала секс са њим док је био у браку са Меланијом. Трамп пориче аферу, али су исплате потврђене, а он је наводно директно био повезан са њима.

“Овог пута, идеја да би Трамп убацио своју голу жену да скрене пажњу је била скоро толико одвратна, а фотографије лошег квалитета, да су новинари на крају провели веома мало времена дискутујући о њима. Меланија није рекла шта мисли како су оне доспеле у руке таблоида и на насловницу, али њени пријатељи кажу да и даље одбија да поверује да би јој Трамп то урадио. Што се тиче Стоуна, није тако сигурна”, наводи Бенет.

“Госпођа Трамп је изненађена извештавањем Кејт Бенет. Наша канцеларија радила је са Кејт у доброј вери на њеној књизи и мислила је да ће посао одрадити поштено. Нажалост, то укључује много лажних детаља и мишљења, што показује да је Бенетова разговарала са много анонимних људи који не познају прву даму”, изјавила је прес секретар Беле куће Стефани Гришам, додајући да је и даље разочаравајуће кад људи пишу књиге са лажним информацијама како би профитирали на првој дами.

Нашироко се сматра да ће Трамп помиловати Стоуна. Његова жена Надија је у саопштењу навела да су сумње изнете у Бенетиној књизи “лажне и потпуно нелогичне”.

“Мој супруг и ја познајемо Меланију откако је почела да се забавља с председником. Обожавамо је и мислим да ради феноменалан посао као прва дама. Ова смешна тврдња је очигледан покушај да се направи јаз између мог мужа и председника којег је одано подржавао последњих 30 година. Нико не подржава избор председника више од Роџера Стоуна и да (њему) процури било шта што би оштетило његове изгледе на изборима нема никаквог смисла. Кејт Бенет ради за ЦНН и стога се не може веровати ничему о чему она извештава”, навела је Надија.



Трамп је 2016. рекао “Њујорк посту” да су Меланијине голишаве фотографије настале пре него што су се упознали, у време кад је његова жена била “једна од најуспешнијих манекенки и много се фотографисала, и за насловнице и за велике магазине”.

“У Европи су такве слике веома модерне и уобичајене”, рекао је тада Трамп.

Меланија има и друге голишаве фотографије, објављене у магазину “ГКУ” 2000. Трамп је лично тражио да му те фотографије донесу у канцеларију, писао је магазин 2016. Бенет пише да се Меланија након тога осећала “понижено, поражено, посрамљено” и да је била “уплашена за свог младог сина”. Новинарка је такође навела да је прва дама “топла и љубазна” према особљу Беле куће и додала да људи који су провели време са сином Меланије и Доналда Трампа Бароном, кажу да 13-годишњак има “благи словеначки нагласак”.

Прочитајте ОВДЕ шта је Доналд Трамп поручио Емануелу Макрону.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА