Најновије

Чаробна књига слави 20 година: Рођенданска акција ускоро почиње

Чаробна књига слави рођендан. Тим поводом припремили су велику рођенданску акцију која ће трајати од 15. до 24. септембра 2023. године.

Фото: Чаробна књига

Чаробна књига је претходних година обележила много јубилеја, а ове године обележавамо највећи и најважнији до сада – 20 година успешног пословања!

Чаробна књига основана је у јесен 2003. године са циљем да читаоцима понуди најзначајније и најзанимљивије наслове светске књижевности. 

Током двадесетогодишњег рада постали су једна од највећих издавачких кућа у Србији, позната по висококвалитетној жанровској литератури, али и делима врхунске књижевности.

Девет година од оснивања, 2012. године, почели су са објављивањем стрипова, и тако постали једина издавачка кућа у земљи која објављује и књиге и стрипове. Већ неколико година Чаробна књига је највећи издавач дела девете уметности у земљи, за шта је у више наврата, па и ове године, награђена титулом најбољег издавача године на Међународном салону стрипа у Београду.

Најновије поглавље у развоју отворили су прошле године, када су закорачили у свет јапанских стрипова – манги, чији су аутори донели потпуно нову уметничку перспективу и упознали нас с разноврсношћу и лепотом свог стваралаштва. Прве бројеве објавили су у мају 2022. године, а од тада па до овог тренутка су, захваљујући месечном ритму издавања, објавили чак 67 наслова у седам серијала, чиме уо се сврстали у највеће издаваче манги у земљи.

Зато двадесет година од оснивања, можемо да се похвалимо најразноврснијим избором из различитих области књижевности и стрипа и увек присутном потребом да налазимо нове садржаје који ће радовати наше читаоце, кажу из ове издавачке куће.

Овим поводом Чаробна кwига је припремила велике попусте и изненађења. Више о томе можете сазнати већ у петак на њиховом сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА