Najnovije

Čarobna knjiga slavi 20 godina: Rođendanska akcija uskoro počinje

Čarobna knjiga slavi rođendan. Tim povodom pripremili su veliku rođendansku akciju koja će trajati od 15. do 24. septembra 2023. godine.

Foto: Čarobna knjiga

Čarobna knjiga je prethodnih godina obeležila mnogo jubileja, a ove godine obeležavamo najveći i najvažniji do sada – 20 godina uspešnog poslovanja!

Čarobna knjiga osnovana je u jesen 2003. godine sa ciljem da čitaocima ponudi najznačajnije i najzanimljivije naslove svetske književnosti. 

Tokom dvadesetogodišnjeg rada postali su jedna od najvećih izdavačkih kuća u Srbiji, poznata po visokokvalitetnoj žanrovskoj literaturi, ali i delima vrhunske književnosti.

Devet godina od osnivanja, 2012. godine, počeli su sa objavljivanjem stripova, i tako postali jedina izdavačka kuća u zemlji koja objavljuje i knjige i stripove. Već nekoliko godina Čarobna knjiga je najveći izdavač dela devete umetnosti u zemlji, za šta je u više navrata, pa i ove godine, nagrađena titulom najboljeg izdavača godine na Međunarodnom salonu stripa u Beogradu.

Najnovije poglavlje u razvoju otvorili su prošle godine, kada su zakoračili u svet japanskih stripova – mangi, čiji su autori doneli potpuno novu umetničku perspektivu i upoznali nas s raznovrsnošću i lepotom svog stvaralaštva. Prve brojeve objavili su u maju 2022. godine, a od tada pa do ovog trenutka su, zahvaljujući mesečnom ritmu izdavanja, objavili čak 67 naslova u sedam serijala, čime uo se svrstali u najveće izdavače mangi u zemlji.

Zato dvadeset godina od osnivanja, možemo da se pohvalimo najraznovrsnijim izborom iz različitih oblasti književnosti i stripa i uvek prisutnom potrebom da nalazimo nove sadržaje koji će radovati naše čitaoce, kažu iz ove izdavačke kuće.

Ovim povodom Čarobna kwiga je pripremila velike popuste i iznenađenja. Više o tome možete saznati već u petak na njihovom sajtu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA