Најновије

ПРЕОКРЕТ! Последња информација, хоће ли Партизан играти са првотимцима на Маракани

Фудбалски клуб Партизан је одлучио да сутра игра полуфинални меч Купа Србије против Црвене звезде.

Утакмица ће почети у 19 сати на "Маракани".

Два највећа српска клуба су се међусобно састала пре три дана на истом месту у првом колу плеј-офа Суперлиге, Звезда је победила са 3:2 и практично обезбедила седму узастопну титулу.

У Партизану су били огорчени суђењем на тој утакмици, фудбалери нису желели да играју сутрашњи меч, са њима се солидарисао и тренер Игор Дуљај, али малочас је Управни одбор клуба пресекао и донео одлуку да се утакмица одигра и да се на самом сусрету искаже одређени револт "због третмана који овај тим има у српском фудбалу".

Партизан се огласио саопштењем за јавност, које вам преносимо у целости:

"Управни одбор донео је одлуку да ФК Партизан наступи на сутрашњој утакмици полуфинала Купа Србије. Иако незадовољни стањем у домаћем фудбалу, где наш клуб има неравноправан третман од стране ФСС и судијске организације пре свега, из обавезе према играчима, навијачима, историји клуба и такмичењу Купа наше земље, донета је одлука о одигравању утакмице.

Спортска јавност је у кратком периоду могла да посведочи срамном третману клуба и наших играча од стране судије Павла Илића, који је бестидно и по налогу режирао крајње резултате последња два "вечита дербија". За судијског дилетанта Илића (у родном Крагујевцу познатог као осведоченог "звездаша", о чему постоје и фотографије дотичног у мајици са обележјима тог клуба), једини циљ у две утакмице био је не дозволити надметање актера по правилима фудбалске игре, већ само и једино онемогућити играче Партизана да тријумфују! Судија Илић, који је послат по налогу ФСС и председника судијске организације, да својим срамним судјењем креира крајњи резултат у корист једног тима, уз вредјање, бахаћење и одсуство образа и морала, никада више не би смео да буде актер највеће утакмице коју српски фудбал има!

ФК Партизан ће због свеукупног третмана клуба у органима ФСС, на сутрашњој утакмици исказати револт и протест на посебан начин и захтевати да се однос према нашем клубу хитно промени, у складу са значајем који ФК Партизан има за српски фудбал!"

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА