Најновије

ПИКСИ: Од 1. јануара нисам више селектор Србије

Утакмица са Бугарском биће крај квалификација за репрезентацију Србије, а сва су очекивања да буде и она после које ће Орлови освојити визу за Европско првенство наредне године. А, од њеног исхода зависиће и да ли ће Драган Стојковић Пикси 2024. годину дочекати на функцији селектора српског тима.

Драган Стојковић Пикси (Фото: Јутјуб)

Но, чак и да одведе Орлове у Немачку, Пикси је на данашњој конференцији за медије наговестио да би након ЕП-а могао да раздужи опрему и растане се са репрезентацијом Србије.

- Мој уговор траје до 31. децембра. У случају да се квалификујемо на Европско првенство продужава се до краја тог такмичења. Да ли сам причао са неким из ФСС-а око продужетка уговора? Нисам, нити је моменат да се прича о томе. Не треба нико да брине што се тиче мог статуса. Бићу селектор, настављам посао и водићу репрезентацију - поручио је Пикси.

Али…

- Ја сам од 1. јануара слободан агент. Могу да разговарам, то ми ФИФА правила дозвољавају. Шест месеци пре истека уговора сте слободни да разговарате о својој будућности. Не кажем да ћу то учинити, али имам право на то и ту нико нема право да се љути.

На питање да ли постоји опција да ради два посла у исто време, Стојковић је узвратио:

- Не, не бих себе доводио у ту ситуацију. То је мало неозбиљно. Немогуће.

Извор: медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА