Најновије

ПРВИ СНИМАК ЗЕМЉОТРЕСА У РЕГИОНУ! Камере у маркету ухватиле моменат, све се љуљало (ВИДЕО)

Серија земљотреса јутрос је уздрмала је Црну Гору и регион. Тло се љуљало и на територији БиХ, где је забележен снимак првог потреса. Први потрес, који је забележен у 4:06, имао је снагу од 5.3 степена Рихтерове скале, са епицентром на граници БиХ и Црне Горе, између Никшића и Гацка.

Погледајте снимак:

Први снимци земљотреса који је погодио Гацко

Први снимци земљотреса који је погодио Гацко

Posted by Atv Banja Luka on Thursday, March 14, 2024

О томе колико је јако "љулало" сведочи и снимак из једне бензинске пумпе у Гацку. Како се на истом може видети, полица на којој су се налазила пића, односно вино, љуља се толико јако, да је право чудо да ни једна флаша није пала и разбила се. Земљотрес који је јутрос погодио БиХ и Црну Гору изазвао је одроне на граници Гацко-Никшић. Како јављају мештани, од јачине земљотреса, испуцали су зидови на појединим кућама.

Потрес је изазвао одроне у реону Голије што је блокирало саобраћај на овој деоници пута. Јак земљотрес погодио је подручје Херцеговине јутрос у 4 сата и 6 минута.

У Билећи затворене школе и вртићи

У Билећи данас без наставе у школама, рекао је начелник Цивилне заштите Билеће Веселин Вујовић. У 6.38 у БиХ је забележен је потрес јачине 2,5 степени по Рихтеру на само 25 километара од Билеће. Последњи земљотрес јачине 2,3 степена по Рихтеру регистрован је око 8.34 сати на 20 километра од Никшића.

Нови украјински напад на Руску федерацију, има жртава

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА