Најновије

Подгоричанин шверцовао оружје у Сирију

Како црногорске власти верују, Станислав Радовић је оружје утоварио у Триполију и камионом са ознакама једне хуманитарне организације кренуо да га пребаци у Сирију, пише Дан, преноси Танјуг.
Цвета шверц оружјем (Фото: jdl-uk.org)

Цвета шверц оружјем (Фото: jdl-uk.org)

Вредност заплењеног оружја процењује се на око милион долара, наводи подгорички дневник и додаје да су у камиону била три контејнера у којима је било спаковано наоружање – највише пиштоља и калашњикова руске и југословенске производње. Према сазнањима Дана, Радовић (48) је раније радио у неколико хуманитарних организација, али му је одузета лиценца за рад због више преступа који имају везе са прекограничним криминалом.
Прочитајте још:Нестао мушкарац на свом радном месту!Захарченко: Од јутрос смо заробили преко 1000 украјинских војника
Већ двадесетак година живи у Египту, а заједно са њим ухапшена су и два либијска војника. Један од њих налазио се на месту сувозача, а други у делу где су били смештени контејнери са оружјем. Из Управе полиције листу је саопштено да Интерпол Подгорица није обавештен о хапшењу Радовића, уз објашњење да друге државе нису обавезне да информишу о хапшењу туђих држављана, осим у случају да их Црна Гора потражује. Пошто Радовић у Црној Гори нема досије, локална полиција га не потражује. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА