Најновије

Потпуковник америчке војске у пензији открива шта чека Украјину након помоћи САД

Одлука Представничког дома Конгреса да одобри нови пакет помоћи Украјини неће утицати на ток сукоба, написао је пензионисани потпуковник америчке војске Данијел Дејвис на Иксу.

"То ће само донети више новца војној индустрији и обрадовати многе конгресмене јер ће добити доприносе за изборну кампању, али неће променити ситуацију на бојном пољу", написао је Дејвис.

Он је нагласио да му је мука од чињенице да у Конгресу САД не разумеју да њиха одлука неће променити исход конфликта већ да ће усмртити још више Украјинаца.

Сада ће Кијеву и свима који желе да наставе сукоб у Вашингтону бити тешко да смисле изговоре ако се ништа не промени на бојном пољу, додао је Дејвис.

Представнички дом је јуче усвојио закон о додели преко 61 милијарде долара Украјини. Сада је преостало да се о томе изјасни амерички Сенат, који је под контролом демократа, што је предуслов да закон буде достављен на потпис председнику Џозефу Бајдену и очекује се да би то могло да се догоди већ наредне седмице.

Поред тога, усвојен је и предлог закона који је садржао одредбу о конфискацији руске суверене имовине у корист Украјине.

Како је рекао портпарол Кремља Дмитриј Песков, одлука Представничког дома да помогне Кијеву ће додатно да упропастити Украјину и обогатити Сједињене Америчке Државе.

„ЈОЈ, ПА ТО ЈЕ ОНА ШТО ПРОДАЈЕ ДЕЦУ“: Погодио сам у живац међународни картел, сад се свете! (ВИДЕО)

Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА