Најновије

ЂИЛАС ЗОВЕ ОПОЗИЦИЈУ НА ПРОМЕНУ ОДЛУКЕ: Не постоји ни промил шансе за победу!

Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас да ће се укључивањем председника Србије Александра Вучића у изборну кампању за локалне изборе након 16. маја „поново водити функционерска кампања“ уз злоупотребу државних ресурса и медија и позвао све који су се определили за учешће на изборима да одустану од те одлуке.
Ђилас

Ђилас

Ђилас је у писаној изјави навео да је председница Скупштине и функционерка СНС Ана Брнабић најавила да ће се Вућић директно укључити у изборну кампању за локалне изборе „и тиме потврдила да ће се поново водити функционерска кампања која је до сада увек подразумевала злоупотребу државних ресурса и медија под контролом режима“.

“Брнабић се и јавно ругала опозицији наводећи како је незаинтересована за испуњење сопствених захтева и јасно је истакла да су по предвиђеној процедури потребне недеље, ако не и месеци, за почетак ревизије бирачког списка и да се то свакако не може окончати пре избора 2.јуна. Брнабић је цинично оптужила опозицију да одуговлачи тај процес и тиме потврдила да из бирачког списка неће бити избачени људи који су нелегално гласали у Београду на изборима 17. децембра”, оценио је Ђилас.

Он је навео да је Брнабић „поново оптужила опозицију да спроводи насиље које не постоји“.

„А када се томе дода и одлагање наводног договора са руководством јавног сервиса, постаје јасно да је њено учестало заказивање састанака са опозицијом заправо позоришна представа која међународној заједници и домаћој јавности треба да створи лажну слику да се наводно води дијалог и наводно снижавају тензије у друштву“, истакао је Ђилас.

Он је оценио како је „једина истина коју је Брнабић изговорила да бојкот не постоји, што је истина јер не постоје ни избори 2. јуна него фарса у режији Александра Вучића“.

„Зато позивамо све оне који су донели одлуку да на тим изборима учествују, верујући да ће се услови променити, одлуку промене и не учествују на изборима на којима не постоји ни промил шансе да се победи”, поручио је Ђилас.

Прочитајте ОВДЕ шта Шаровић каже о Вучићевим “фантомским листама”

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА