Најновије

ЧАНАК НАПАО СПЦ: Непријатељи Црне Горе имају припремљено оружје по манастирима

Данас посланик у Скупштини Војводине, некада лидер Лиге социјаледемократа Војводине Ненад Чанак изјавио је да “непријатељи Црне Горе имају припремљено оружје по манастирима Цркве Србије” у Црној Гори.

Ненад Чанак (Фото: Јутјуб)

“Они имају по манастирима Цркве Србије подијељено оружје и спремно да буде употријебљено против Црногораца. Они имају комплетну подршку из североисточне Босне и Херцеговине и сигурно из Србије. Црногорци то немају”, рекао је Чанак за портал Глас Црне Горе

Он је додао да су за грађански рат овога тренутка спремни они који су непријатељи Црне Горе и поручио да би бојкот пописа становништва заправо ишао на руку непријатељима Црне Горе, јер би тензије у друштву додатно порасле.

Чанак је рекао да црногорске снаге треба да обезбеде међународну подршку да се попис становништва одложи или да буде урађен под покровитељством међународне заједнице која ће гарантовати да ће процес бити спроведен на фер начин.

Према његовим речима, “посрнуло” се у причи да се сруши Мило Ђукановић тако што није срушен он, већ је срушено све оно сто је до сада урађено.

“И ако се то убрзо не промени, Црна Гора ће с једне стране отићи у дужничко ропство због кредита који се нештедемице узимају, па ће морати да продају своју имовину или да је предају странцима. Доћи ћете у ситуацију да се вежете за Србију, док је Србија везана за Русију, а Русија је овог тренутка на погрешној страни историје”, рекао је Чанак.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА