Најновије

Богдановић зна ко је Звездин "старац Фочо", а онда се укључио затвореник из Крагујевца и насмејао га до суза!

Доста занимљивости у студију К1 где је гост Милана Калинића и Предрага Поповића Попа био Раде Богдановић, сада већ чувени фудбалски аналитичар. 

Он је имао неколико интересантних коментара, али чини се да је онај за Кангу био најзанимљивији. 

"Како је утакмица одмицала, квалитет Црвене звезде био је све видљивији до полувремена. И онда, Звезда почетком другог полувремена била је изненађена високим пресингом Партизана у првих пет минута. Natho је имао шансу на додавање малог Корејца, али је пре тога претходила грешка Канге, ноншалантан пас, што је њему карактеристично. На позицији задњег везног једном изгубите лопту и није био гол, а ако вратимо филм како је Партизан дао гол - Канга прима лопту, шутира нерезонски са 25,27 метара, одбија се лопта Корејцу који га дрибла и гура му лопту кроз ноге. То ми је најсмешнији детаљ кад се враћа, као старац Фочо од стотину лета, клај-клај. Морам то да апострофирам, јер мислим да је проблем Звезде задњи везни и центарфор, то не знају, не могу да купе, не знам шта се дешава", рекао је Богдановић. 

Није штедео Габонца ни једног тренутка. 

"Имам још два детаља, они не смеју да причају, али причаћемо. Узећемо утакмицу Звезда - Лајпциг у Београду, код првог гола Симонса, на Кангиног позицији, он неће да фаулира Симонса, већ га пушта, а он шутира, 'завија' лопту и даје гол. Кажу ми да Канга има дугу лопту... Па, ко је гледао Цигу Кнежевића, схватиће да он има бољу дугу лопту, али не може да трчи, Тако и он", рекао је Богдановић. 

Извор: Спортске.нет

Посебно медији истичу један детаљ из те емисије где су се гледаоци укључивали у директан пренос емисије. 

"Добро вече, поштовање у студију свима, поздрав, све најбоље. Зовем из Крагујевца, из затвора. Наравно, пратио сам дерби..."

"Ово је најјача фора", рекао је Раде Богдановић. 

"Стварно, на издржавању... Из Забеле сам пребачен овде у Крагујевац... Ево поздравља вас и мој другар из ћелије", на шта је Раде Богдановић рекао:

"Ово је феноменално!"

Потом је гледалац из затвора у Крагујевцу истакао да сматра да је Партизан био бољи. 

"Мислим да је био бољи Партизан. Ја сам навијач Партизана, био припадник групе Алкатраз пре 10 година, сада нисам пошто сам на издржавању казне. Рекао сам другару да ће бити нерешено. Неће ни Партизан ни Звезда видети победу. Био сам сигуран у то", рекао је он. 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА