Најновије

ПОРУКА ЈЕ ЗАПЕЧАЋЕНА: Савез Вучића и Ђиласа видеће се око санкција Русији! (ВИДЕО)

Ако узмемо логично да је један од фактора на листи „Србија против насиља“ Драган Ђилас изјавио да се залаже за санкције Русији, режим ће рећи да је присиљен да уведе санкције Русији. Јер и Хил је изјавио да Србија не може имати добре односе са Русијом. И ако ту падне одлука, то савезништво ће бити идејног типа и није га тешко замислити, изјавио је професор доктор Мило Ломпар, редовни професор Филолошкког факултета у Београду, приликом гостовања у емисији Луча на каналу Прави одговор.

Он је указао и да је доживео да га Драган Ђилас напада на телевизији Н1. 

- Иако ја немам ни странку ни организацију, ни било шта од тога. А нападају ме и Вучић и Брнабић. Значи да постоји нешто што се зове конвергенција – указао је Ломпар. 

Што се тиче питања да ли ће се ове снаге ујединити и око предаје Косова и Метохије, казао је да ће то бити „једна игра лагања“.

ШТА ЈЕ ТО ЛАВРОВ ХТЕО ДА КАЖЕ У СКОПЉУ: Захарова све открила, ово је значила та реченица

- Јер нико неће баш да каже: „Ево, ја сам за то“. Него ће гледати да кривац буде онај други. Човек би рекао, мада звучи парадоксално, сви би да издају, али да не буду издајници – приметио је професор Ломпар. 

Говрећи о америчком амбасадору Кристоферу Хилу, и његовом наметању ставова Србији закључио је:

- Ако ниси способан да се у било чему супротставиш америчком амбасадору, онда шта ћеш нам ти? Довољан нам је амерички амбасадор. 

Ломпар је казао и да је „систем затворен“ и да „нико не жели да га побољша“. 

- Једино странке желе да побољшају своје позиције – приметио је он.

Он је рекао да би подржао једино уједињену родољубиву листу, а овако не подржава ниједну појединачно, али је ипак позвао грађане да изађу на изборе и сами одаберу за кога ће гласати. 

О режиму Вучић - Брнабић казао је да је то „оксиморон“ односно нешто што је немогуће као „дрвено гвожђе“, што значи, по њему, да је једно од њих двоје лаж. Миломир Марић са ТВ Хепи је за њега један од Вучићевих суперботова. 

Говорио је и откуд то да је Дејан Ристић, в.д. директор Музеја геноцида, трећи на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, одмах иза Ане Брнабић, упркос петицији интелектуалаца против њега због негирања Јасеновца.

Како је казао: „Порука је запечаћена“.

О свему томе погледајте детаљније у емисији на каналу Прави одговор. 

Извор: Правда.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА