Најновије

АРЧИ НАРОДНЕ ПАРЕ! Вучић у Ниш дошао хеликоптером, а ботове довукли аутобусима

Док сам себе хвали како је изградио највише путева, редовно по Србији и на кратке релације путује хеликоптером као сваки бахати диктатор који немилице троши туђе (народне) паре. Новац од пореских обвезника дели шаком и капом и ботовима, које у аутобусима превозе с краја на крај, у зависности где је Вучић и да ли треба да "глуме" Београђане, Нишлије, Новосађане, Врањанце, Суботичане, Лозничане...

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Више од хиљаду присталица СНС јуче је стигло до нишке дворане Чаир. Председник је стигао хеликоптером, присталице из читаве Србије аутобусима, а ту је била, како јављају Нишлије, и полиција која их обезбеђује.

Чланица ГО СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски потврдила је да ће Вучић доћи, али није рекла зашто, осим да је страначким послом у посети.

Уочи почетка скупа, велики број људи тискао се у редовима према улазима, не придржавајући се антиепидемијских прописа. Има оних који у халу улазе без маске, а очекује се да ће унутра укупно бити неколико хиљада грађана.

Читавог јучерашњег дана у блокади су биле улице око дворане и највећег нишког парка, паркинг је обустављен у Улици Девете бригаде и око Спортског центра, без претходно датог обавештења грађанима – због чега од јутрос нема саобраћаја око Чаира.

– Дошао хеликоптером, окупиран паркинг новог Клиничког центра бусевима. Чува га београдска полиција, бусеве чува нишка. Скуп је страначки, паре су наше – каже председница ГО ССП Ниш, Јелена Милошевић.

Спекулише се да Вучић „бира“ Ниш за овако велики скуп и због „поправљања дисциплине“ у редовима локалних странацких функционера, јер дуго није тајна да се неколико струја годинама у том граду надмеће за превласт у повереништву СНС.

Како су агенти ЦИА покушали да открију све људске тајне! Више о томе ОВДЕ.

Извор: pravda.rs/direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА