Најновије

ЛАЗАНСКИ И МАРИЋ ОТКРИЛИ СТРАВИЧНУ МАНИПУЛАЦИЈУ! Бахатост Црне Горе прешла све границе! (ВИДЕО)

После тога, уследило је срамно саопштење министарства одбране Црне Горе, на чијем је челу Оливера Ињац, које је "демантовало" амбасадора, правдајући се да "није добило писмени захтев".

Мирослав Лазански и Миломир Марић. (Фото: Јутјуб)

Ипак, амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански објаснио је у јутарњем програму Хаппy ТВ да је Србија послала усмени захтев и да је он два пута лично звао колегу амбасадора Шћепановића из Црне Горе, али је одговорено да Србија и не покушава јер ће бити одбијена.

- Два пута сам га звао. Ја га нисам звао да га питам пошто је Његушки сир или пршута. Ја нисам ми рекао у оном свом првом наступу да је то одбило Министарство одбране Црне Горе. Рекао сам да је одбила Црна Гора - раскринкао је Лазански стравичну подвалу из министарства Оливере Ињац.

Подсећамо, Оливера Ињац је од 2000. до 2007. године радила у Министарству унутрашњих послова Црне Горе, док је владао ДПС Мила Ђукановића. Ипак, то није сметало премијеру Здравку Кривокапићу да такву персону постави за министарку.

Лазански је у јутарњем програму ТВ Хаппy објаснио да се сада "сви праве мутави", а да је Србија на крају платила огромну цену за превоз тог оружја.

Шта крију нови Сухојев ловац и лаки „Бајкал“ Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА