Најновије

ТО БИ ИЗАЗВАЛО ХАОС: Шешељ упозорио на мрачан сценарио, па саопштио лоше вести за креаторе ужаса (ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ изјавио је да евентуалну смену српског члана Председништва БиХ Милорада Додика од стране Кристијана Шмита није могуће спровести.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Хапшење Додика би створило хаос, али немогуће га је ухапсити ако он не оде тамо мечки на рупу. Ако га Кристијан Шмит случајно смени, он не може спровести ту смену. Није ово 1998. година, па да патролирају снаге СФОР-а и да хапсе кога хоће и смењују кога хоће - рекао је Шешељ у јутарњем програму Хепи ТВ.

Шешељ је, говорећи о ситуацији у Црној Гори, рекао да председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић у стране амбасаде може да иде само у случају неких свечаних пријема, преносе "Новости". 

Подсећамо, на питање о разговору са Шмитом, председник Србије Александар Вучић рекао је да га је данас срео, да су се поздравили и кратко разменили мишљења. Додао је да би требало да се сретну, али да тачан датум не зна.

- Разговараћемо ускоро. За нас је важно и добро је да Шмит није послушао бесмислене захтеве. Неки људи не могу да разумеју колико је то неодговорно и опасно. Видећемо какви ће закључци бити по том питању - рекао је Вучић данас у Словенији.

Како је дечак охладио Путина погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости/ Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА