Најновије

ОВО ЗАНИМА “ГРОБАРЕ”: Остоја Мијаиловић проговорио о новом уговору Жељка Обрадовића!

“Гробари” не крију шта желе. Тренер Обрадовић се одавно изјаснио. Чекају се још челни људи клуба, а нема сумње ко је њихова жеља да и у будуће седи на клупи Партизана.

Сада је по питању новог уговора Жељка Обрадовића говорио и први човек клуба Остоја Мијаиловић. Председник Партизана је за “Курир” открио оно што занима све “гробаре”.

– КК Партизан је поносан на синоћну победу, која нас мотивише да будемо још бољи у наредним утакмицама у свим такмичењима. За то нам је, пре свега, потребан одличан тим. Стога смо одлучни да наставимо сарадању са нашим тренером, Жељком Обрадовићем. Уговор је у финалној фази и биће потписан чим се обе стране усагласе око још неколико појединости. 

Навијачи Партизана су пре почетка утакмице са Басконијом скандирали свом тренеру и свима јасно ставили до знања да желе нови уговор за Обрадовића. Искусни тренер им је узвратио и показао да жели да остане.

– Знамо да су наши навијачи, као и комплетна јавност веома заинтересовани за ову тему, али верујемо да се овакви договори доносе у миру, без икаквих притисака, а у складу са циљевима наше црно-беле породице. Дошли су до мене и неки, морам тако рећи, приземни коментари у вези са тим да ли мени неко наређује да продужим или не продужим уговор са тренером. Такве ствари више говоре о онима који их изговарају и не желим себи да дозволим да их коментаришем. За седам година у Клубу у којем сам одлуке увек доносио у интересу Партизана, нико се никада у доношење истих није мешао, осим чланова Управе и менаџмента са којима је природно да се консултујем. О томе како смо радили до сада, говоре и наши резултати. Некада досадно звучи, али због оних који лако заборављају, морам још једном да подсетим се где је Клуб био 2017. године а где је данас – истакао је Остоја Мијаиловић.

ПАРКИРАЛИ ГА НА АЕРОДРОМУ: Руси провалили место па све разнели у ваздух (ВИДЕО)

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА