Најновије

ВЕЛИКИ НАПАД РУСИЈЕ: Неколико градова - свим средствима

Оружане снаге Руске Федерације од синоћ извеле су велики број напада на војне циљеве и инфраструктуру која се користи у војне сврхе у низу градова Украјине. Ово следи из извештаја и руских и украјинских извора.

Једна од мета удара били су објекти у Харкову. Први извештаји о експлозијама у граду појавили су се јуче увече, а затим су, ноћу, руске оружане снаге наставиле да гађају циљеве у Харкову. Поред тога, извршени су напади на циљеве у Дњепропетровску (украјински назив – Дњепар). Око два сата ујутру појавиле су се информације о новим експлозијама у Дњепропетровску.

Осим тога, ноћу су забележене експлозије у Запорожју, које је под контролом украјинских снага. Напади су изведени и на циљеве у Константиновки. У Сумској области системи ПВО су активно деловали ноћу: украјински извори пишу да су регион напале беспилотне летелице.

Касно увече, експлозије су пријављене и у Одеској области Украјине. Према украјинским изворима, забележен је лет пројектила Х-22 ка овом региону.

Истовремено, детаљи о томе који су војни и инфраструктурни објекти погођени од јуче увече до јутрос још нису доступни. Украјински медији такође не желе да дају детаљне информације о последицама ракетних напада и долазака руских дронова.

Прочитајте ОВДЕ шта је Путин поручио Западу 

Извор: Тв Фронт 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА