Најновије

ОГЛАСИО СЕ ПАРТИЗАН ПОВОДОМ НАПАДА НА НАВИЈАЧЕ! Пљуштаће пријаве

После утакмице Партизана и Жалгириса, навијачи црно-белих били су дочекани од стране непознатих нападача испред Арене који су почели редом да их туку. Партизан се јутро после утакмице одмах огласио тим поводом.

„КК Партизан Моцарт Бет најоштрије осуђује оружани напад који се синоћ догодио након евролигашке утакмице нашег клуба и Жалгириса у близини Штарк арене. Као што се јасно види из снимака који круже интернетом, у питању није случајни инцидент, већ организовани напад групе људи обучених у црно, уз коришћење палица, шипки, па чак и секира. Такође, јасно се види да нападнути људи не пружају отпор. КК Партизан Моцарт Бет, поднеће кривичне пријаве против НН лица која су починила синоћни оружани напад“, наводи се у саопштењу црно-белих.

Велики број људи нашао се у чуду и почео да бежи, а треба напоменути да су из Арене у тим тренуцима излазила и деца.

„Порука КК Партизан Моцарт Бет је да се мора утврдити ко су нападачи и да се морају заштитити људи који мирно долазе на утакмице и уживају у спортском спектаклу. Ми се бавимо кошарком, имамо највећу просечну гледаност на домаћем терену у Евролиги и АБА лиги, али и обавезу да учинимо све што је у нашој моћи да заштитимо људе који мирно долазе и одлазе на утакмице Партизана. Насиљу на спортским приредбама, било пре, после или током утакмица није место и Партизан ће се на све начине борити да се насиље искорени а починиоци казне“, наводи се у саопштењу.

ЧОВИЋ УПОЗОРАВА: Приштина јуриша на Савет Европе - морамо да их...

Извор: Спутникпортал.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА