Најновије

"Закони не важе за најближе сараднике председника Вучића": Полиција их тражи, а браћа Панић шаљу слике из Дубаија?!

Браћа Урош и Милош Панић, синови Вучићевог кума Пане, у жижи су јавности након што је за њима расписана потрага због сумње да су посредовали у ланцу проституције. Међутим, иако су у бекству то их није спречило да на Инстаграму објављују снимке из ноћног провода.

Наиме, на профилу једног од браће, Милоша Панића, објављено је неколико снимака из клуба, а на једном се види и његов брат Урош, који је такође у бекству.

И Милица, Урошева супруга, објављивала је фотографије и снимке на Инстаграму из истог клуба као и њен девер Милош, док је Урош Панић јуче закључао свој профил.

Није познато да ли су снимке лично они објављивали или је неко урадио то у њихово име, ако има шифре профила. Тако да, браћа Панић, док их полиција јури, и даље провоцирају и понашају се бахато.

Побегли у Дубаи?

На профилу Уроша Панића објављена је слика са једним мушкарцем који је у Дубаију, судећи према фотографијама које има на профилу. Према томе, не би било невероватно да су браћа Панић пре хапшења побегла управо у Дубаи.

Подсетимо, због сумње на посредовање у ланцу проституције, ухапшен је друг браће Панић као и женска особа С. Л. због сумње да су извшили исто дело. Они су за све услуге корстили салоне за масажу, који су били параван за сексуалне услуге!

На профилу, на друштвеној мрежи "Инстаграм" преко које се ови салони рекламирају виде се фотографије девојака у доњем вешу које пружају услуге масаже мушкарцима.

- Ексклузивна сензуална масажа за мушкарце. Закажите свој термин у нашим салонима - стоји у опису овог профила.

У описима фотографија стоји позив будућим клијентима да ће их дочекати "љубазне и изузетне масерке". 

Неко им дојавио да се спрема хапшење

Адвокат Божо Прелевић истиче да је очигледно да је Панићима неко јавио шта се спрема и на тај начин их спасио хапшења.

Панићи су успели да избегну хапшења и свега неколико сати пре акције напустили земљу, саопштило је Треће основно јавно тужилаштво.

„Ми смо навикли и научили да закони и акције МУП-а не важе за најближе сараднике председника Александра Вучића, што свакако одбегли Панићеви јесу. Очигледно је да им је неко дојавио и да их је спасио, јер по свој прилици, то се на неки начин није могло сакрити да се не сазна. Они су се склонили и повукли док не нађу неко ко ће прихватити одговорност и да ће се на тај начин извући“, рекао је адвокат Божо Прелевић.

The Telegraph: Русија ће заузети Авдејевку

Извор: Директно/Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА