Najnovije

"Zakoni ne važe za najbliže saradnike predsednika Vučića": Policija ih traži, a braća Panić šalju slike iz Dubaija?!

Braća Uroš i Miloš Panić, sinovi Vučićevog kuma Pane, u žiži su javnosti nakon što je za njima raspisana potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije. Međutim, iako su u bekstvu to ih nije sprečilo da na Instagramu objavljuju snimke iz noćnog provoda.

Naime, na profilu jednog od braće, Miloša Panića, objavljeno je nekoliko snimaka iz kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš, koji je takođe u bekstvu.

I Milica, Uroševa supruga, objavljivala je fotografije i snimke na Instagramu iz istog kluba kao i njen dever Miloš, dok je Uroš Panić juče zaključao svoj profil.

Nije poznato da li su snimke lično oni objavljivali ili je neko uradio to u njihovo ime, ako ima šifre profila. Tako da, braća Panić, dok ih policija juri, i dalje provociraju i ponašaju se bahato.

Pobegli u Dubai?

Na profilu Uroša Panića objavljena je slika sa jednim muškarcem koji je u Dubaiju, sudeći prema fotografijama koje ima na profilu. Prema tome, ne bi bilo neverovatno da su braća Panić pre hapšenja pobegla upravo u Dubai.

Podsetimo, zbog sumnje na posredovanje u lancu prostitucije, uhapšen je drug braće Panić kao i ženska osoba S. L. zbog sumnje da su izvšili isto delo. Oni su za sve usluge korstili salone za masažu, koji su bili paravan za seksualne usluge!

Na profilu, na društvenoj mreži "Instagram" preko koje se ovi saloni reklamiraju vide se fotografije devojaka u donjem vešu koje pružaju usluge masaže muškarcima.

- Ekskluzivna senzualna masaža za muškarce. Zakažite svoj termin u našim salonima - stoji u opisu ovog profila.

U opisima fotografija stoji poziv budućim klijentima da će ih dočekati "ljubazne i izuzetne maserke". 

Neko im dojavio da se sprema hapšenje

Advokat Božo Prelević ističe da je očigledno da je Panićima neko javio šta se sprema i na taj način ih spasio hapšenja.

Panići su uspeli da izbegnu hapšenja i svega nekoliko sati pre akcije napustili zemlju, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

„Mi smo navikli i naučili da zakoni i akcije MUP-a ne važe za najbliže saradnike predsednika Aleksandra Vučića, što svakako odbegli Panićevi jesu. Očigledno je da im je neko dojavio i da ih je spasio, jer po svoj prilici, to se na neki način nije moglo sakriti da se ne sazna. Oni su se sklonili i povukli dok ne nađu neko ko će prihvatiti odgovornost i da će se na taj način izvući“, rekao je advokat Božo Prelević.

The Telegraph: Rusija će zauzeti Avdejevku

Izvor: Direktno/Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA