Најновије

ГЕОПОЛИТИЧКО УПОЗОРЕЊЕ: Улазимо у епоху и догађаје до сада непознате човеку! (ВИДЕО)

Најпознатији и најцењенији српски социолог Слободан Рељић је у свом излагању, гостујући на Јутјуб каналу "X33", објаснио широком аудиторијуму зашто човечанство улази у период који је практично недоживљен и са којим се не може направити историјска и емпиријски паралела.
Рељић / Скриншот

Рељић / Скриншот

“Сви ратови до сада били су праћени селективним финансијским и друштвено моралним кризама али околности које данас окружују практично сваки кутак планете, указују на слом здравственог, политичког и друштвеног компаса.”, објашњава познати социолог.

“Милитаризације доминира као основни облик онога што је најпрече, војни сукоби се шире као леопардова кожа а униполарни тоталитарни свет жели да одржи свој "терористичко - демократски" статус по сваку цену и не жели да дозволи слободу мишљења и делања било где и било коме по цену потпуне деструкције самог ткива живота на планети.”, каже Рељић.

"Порази Израела и НАТО и њихов бес због снажног, одлучног и интелигентног отпора земаља БРИКС, првенствено Русије и Ирана, уводи нас дубоко у нову епоху која је још непозната човеку. Али истовремено нас уводи у битку за елементарну правду и практично право човека да има колико толико достојанствен живот.”, истиче популарни српски социолог.

“Ова борба поприма колосалне размере и водиће се док једна страна не буде однела коначну победу!" - тврди Рељић.

Ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Слободана Рељића на јутјуб каналу "X33". 

Погледајте:

Прочитајте ОВДЕ шта Милановић каже о политици Хрватске наспрам Србије

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА