Најновије

Покрет Бранимира Несторовића од сад је „Ми снага народа“

До сада до сад смо били глас, а сада смо стварно снага, рекао је Бранимир Несторовић јуче на трибини  „У сусрет предстојецим изборима“ у просторијама општине Врачар, рекавши да ће његов Покрет добити ново име и да се од данас зову „Ми снага народа“.

Како је навео Несторовић, према неким истраживањима из Америке њихова листа у Београду данас је на девет одсто.

Имамо тај новац из буџета, 8,1 милион динара месечно. Пројекције су да можемо до 12 одсто гласова, односно до 15 одборника, па бисмо у Београду били озбиљна странка, одмах иза СНС, предвидео је Несторовић.

Он је такође истакао да градска власт без њих неће моћи да се формира и да ће због те позиције “моћи много шта да траже”. споменуо је и могућност формирања мањинске власти у Београду. У случају да добијемо 15 одборника, можемо да тражимо све што хоћемо, а присталица сам да мањински управљамо градом, најавио је Несторовић.

Ово што смо имали издајника, они су сами отпали, знате причу о Јерковицу и о ова друга два отпадника међу одборницима, рекао је он, алудирајуци на групу одборника и посланика, предвођену Бранком Павловићем, који су се одвојили.

Павић и Несторовић имају историјску шансу као некада Карађорђе и Дража Михајловић! (ВИДЕО)

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА