Најновије

Марсенић (НОВИ ДСС): Ако би дошло до техничке владе са прозападном опозицијом, не би било спровођења француско-немачког плана

Потпредседник Новог ДСС Предраг Марсенић изјавио је да ће одлазак Српске напредне странке (СНС) са власти значити престанак уцењивања људи у јавним предузећима да скупљају капиларне гласове, као и истрагу свих корупционашких афера данашње власти, саопштила је данас та партија.

Нама је држава данас угрожена, демократске институције су угрожене и оне готово више не постоје, већ постоји само власт једног човека Александра Вучића и зато ова власт СНС мора да буде смењена, рекао је Марсенић у дневнику телевизије Нова С.

Према Марсенићевим речима, ако би дошло до техничке владе са прозападном опозицијом на републичком нивоу, не би било никаквог спровођења француско-немачког плана.

Основни задатак те техичкне владе, која би имала мандат три до шест месеци, био би ослобађање медија, борба против корупције и откривање свих афера људи из власти, као и слободу за запослене по јавним предузећима да више не морају да скупљају капиларне гласове и да су уцењени, прецизирао је он.

Марсенић је указао да смо тренутно сведоци спреге криминала и власти, огромне корупције у друштву и инфлације која је трећа у Европи.

Досад највећи украјински губици за један дан: Преко 700 погинулих и 100 заробљених

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА