Најновије

МЕДВЕДЕВ О ПУТИНУ: Порука о изборима!

Председник партије Јединствена Русија и заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев изјавио је да је уверен у победу Владимира Путина на председничким изборима.

Током сусрета са школарцима и студентима, ученицима и победницима олимпијада, Медведев је рекао да руски председник Путин није само лидер Русије, већ и моћан политичар са огромним искуством, који "има још много тога да уради".

"Добро је што је Владимир Путин пристао да учествује у предизборној кампањи и да буде поново изабран на место председника Руске Федерације. Веома је важно да на челу руске државе буде тако моћан политичар са искуством као наш председник", казао је Медведев на састанку са школарцима и студентима уочи Дана Устава Руске Федерације.

Он је додао да се Русија сада суочава са великим бројем земаља које су суштински ушле у војни сукоб са Руском Федерацијом.

"Ово је бурно, драматично време. Међутим, сада је веома плодно време за стицање знања. Прве кораке чините у стицању јавног знања, у разумевању како функционише наша земља, како функционише свет", навео је Медведев.

Прочитајте ОВДЕ шта Заветници поручују о "мандату за трговину Косовом"

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА