Најновије

МОЈА ЖЕНА КУВА И ПЕРЕ, ИАКО СМО МИЛИОНЕРИ! Златан Ибрахимовић: Сад ћу вам објаснити и зашто!

Шведски нападач Златан Ибрахимовић (42) завршио је прошлог лета играчку каријеру и одлучио се одмах да прихвати улогу саветника у Милану, односно власника клуба. У недавном интервјуу шведски подкаст "АБТалкс", Ибрахимовић је истакао да се помирио са новим поглављем у животу, поручивши да је послушао сасвет своје супруге, некадашње манекенке Хелен Сегер (53).

"Жена ми је рекла да запамтим ко је бринуо о мени пре него што сам почео да се бринем о породици. Она је одустала од своје каријере због мене. У свему ме је пратила, одустала је од свега само због мене", рекао је Ибрахимовић који је своју супругу иначе упознао на паркингу, када га је "одјавила" на прву лопту, али је после много убеђивања успео да је импресионира и да до дана данашњег остану заједно.

Према речима Златана Ибраимовића, мора да постоји баланс у вези: "Она има већу одговорност за неке ствари, за неке друге имам ја већу одговорност. Људи можда мисле да смо ми породица која живи неким луксузним животом, али заправо о реалности она кува и пере. Једина помоћ је што имамо чистачицу", додао је Швеђанин.

Њихови синови Максимилијан (2006) и Винсент (2008) сада су одрасли, а Златан се од почетка њиховог живота трудио да не "осете" да су синови богатих родитеља: "Ја сам их возио у школу, долазио са њих после тренинга, баш као што је то случај у свакој нормалној породици. Тако смо се ми одлучили. Током целог школовања, моја деца су само возила бицикл. Друге породице су имале бебиситере који су пратили њихову децу или је с њима ишао возач. То нисмо ми", објаснио је Златан.

Подсетимо, Златан Ибрахимовић ће иначе званичан опроштај од фудбала имати у дресу Шведске и то у пријатељској утакмици против Србије у Стокхолму 8. јуна. Уједно, то ће бити и последња проба "орлова" пред Светско првенство у Немачкој.

О приватном животу Златана Ибрахимовића мало тога се зна. У јавности се увек некако више причало о његовим потезима на фудбалском терену, па и контроверзама, него што је његова супруга Хелена - иначе старија од њега 11 година - била тема у таблоидним медијима. Што не може да се каже за неке његове колеге из фудбала...

Упознали су се давне 2002. године када је Златан имао само 21 годину, а шведска лепотица 32. Сада су јој пуне 53 и још блиста! У питању је бивша манекенка која се иначе бави бизнисом, а врло ретко се појављује у јавности, па је тако Нада Топчагић на јубиларном 40. Ибрином рођендану открила ексклузиву. Она се фотографисала са Хеленом и поделила то на Инстаграму, а врло могуће да је то био и једини "доказ" да је Швеђанка била на рођендану. Не жели да попут многих има статус "жене фудбалера" и бежи од медија, па је заита реткост да је видимо, чак и на догађајима који се организују у Златанову част, а она се брине и о свим спонзорским уговорима које потписује сада већ бивши фудбалер.

"Када сам упознала Златана, имао је 21 годину, а ја 32. Имала сам богатство и каријеру, није ми био потребан фудбалер да ме храни. Била сам самостална. Он чак није био мој тип. Када сам га први пут видела, својим фераријем заградио је мој мерцедес на паркингу у Малмеу. Заправо, видела сам само велики нос и златни сат на руци. Пошто сам била лоше расположена, извикала сам се на њега. Прилично грубо рекла сам му да помери аутомобил. Мислим да му се то није свидело – изјавила је Хелена, додавши да то сигурно није била љубав на први поглед", испричала је Хелена пре неколико година.

Златан и Хелен имају два сина, који се такође баве фудбалом, али и код њих је "било варница" као и код сваког пара. Тако је њихова љубав била је само једном на искушењу и то због водитељке Дилете Леоте, за којом је фудбалер наводно "одлепио" по повратку из САД на Апенине.

Заједно су снимали и промотивне спотове, да би магазин "Огги" открио да су новогодишњу ноћ 2021. године провели заједно. У то време Дилета Леота, која је у међувремену родила дете Лориса Каријуса, била је у вези са турским глумцем Џаном Јаманом. "Провели су новогодишњу ноћ заједно у Милану. Дружење је почело у 21.20 и трајало је до 00.15. Тада су се светла угасила и више се нису упалила", рекао је за Огги извор близак италијанској водитељки коју љубитељи Серије А добро познају.

Њих двоје се нису оглашавали на ову тему, а недељама касније водитељка је истакла да су јој таблоидни наслови направили пакао од живота и да никада неће опростити медијима због тога. Претпоставља се да је мислила на "луду ноћ са Златаном".

Руси умарширали у америчку базу у Нигеру, огласио се и Пентагон

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА