Најновије

УОЧИ ДЕРБИЈА - Љајић: Никоме лако, а Шћепи и мени најтеже

Адем Љајић одрастао у Партизану, али подсећа да је Нови Пазар његов град и клуб.

Адем Љајић је тринаест година одушевљавао навијачке масе у Италији и Турској, за нешто више од месец дана навршиће се 14 дугих лета од последње утакмице у дресу Партизана. Од тада до данас никада се није догодило да у званичном мечу за супарника има црно–беле. Понедељак је дан кад ће се и то променити, и то са клубом из града у ком је рођен.

Тако нешто само живот може да сервира.

Кад неко остави тако дубок траг у славним клубовима попут Роме, Интера, Фиорентине, Торина и Бешикташа, где је онда у тој галерији великана место Партизану?

- Велики су то клубови и наравно да остане драж што сте били део њих. Радио сам само свој посао, професионално. Партизан је ипак нешто друго, ту сам одрастао. Не каже се тек тако – за друге се навија, Партизан се воли. Никад не могу да се одужим клубу, мада сам у некој мери кроз ,,минималац” нешто и вратио. Много ми је помогао, одатле сам кренуо да правим каријеру. Освојио два првенства и куп, а и клуб је добро прошао од мог трансфера.

Коме ће у предстојећем дуелу бити теже, црно–белима због играча који су тамо обележили једно време (Љајић, Сума, Шћеповић...) или вама уколико буду прорадиле емоције?

- Стоји да смо тамо одрасли, али емоције остаће по страни. Нови Пазар је мој град, мој клуб и са саиграчима даћу максимум како бисмо 90 минута одиграли на највишем нивоу и победили. Играчи Партизана су се наместили, играју добро и побеђују. У сјајној су форми и из тог разлога нам неће бити лако. Посебно мислим на Шћепу и мене, као децу Партизана.

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА