Најновије

Зашто багер копа на месту нестанка Данке Илић?

На место нестанка двогодишње девојчице Данке Илић у Бањском Пољу код Бора дошао је багер који би, како објашњава полиција на терену, требало да рашчисти део око куће и омогући полицији да настави претрагу, јавља репортер К1 телевизије.

На том месту су постављени и шатори, а присутне су и Ватрогасно-спасилачке јединице и јаке полицијске снаге које блокирају прилаз кући.

Председник ловачког удружења "Бакар" у Бору Аца Кушљић рекао је да је терен неприступачан и напоран, због чега сматра да дете од две године није могло да прегази терен и ту да се изгуби.

"Има великих потока, али те рупе стварно нисмо видели. Сви смо били укључени у потрагу, знамо терен, једни су ишли из Бањског поља према Црноговачкој прузи, неки из црноговачке пруге према Бањском Пољу где смо се састали и вратили се овде", објаснио је Кушљић.

Он је додао да су се ловци ловачког удружења "Бакар" скупили у великом броју и да им је полиција рекла да буду у приправности уколико буде било потребе да поново дођу да претраже терен.

Први комшија породице нестале девојчице рекао је за К1 да није приметио ништа сумњиво до дана нестанка када је, према његовим речима, дошла полиција.

"Врло брзо су се појавили полицајци и питали за девојчицу, ми смо одмах прекинули рад и укључили смо се да видимо шта је. Ипак је то мало дете. Била је потрага, цела Бања се дигла, дошли су људи из Бора, али то није уродило плодом", навео је комшија, преноси Танјуг.

Мештанка која жива у Бањском Пољу, чија кућа има видео надзор, рекла је да она на дан нестанка девојчице ништа чудно није видела ни чула.

"Ја живим сама и ћерка је вероватно ставила камеру ради наше сигурности. Никакав проблем у насељу нисмо имали, 40 година живим овде. Ја не верујем да се дете изгубило у шуми, како може дете од две године да прође овде, никако. Ништа чудно нисам видела, нити чула", изјавила је она.

ПАДА ХАРКОВ! Обавештајац дао све информације

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА