Најновије

ЈОВАНОВИЋ: Избори 2. јуна су фарса - а власт још и наставља са "миграцијама бирача"!

Председник Новог ДСС-а Милош Јовановић каже да режим није показао никакву спремност за стварање елементарних услова за колико-толико фер и поштене изборе.
Јовановић: Фарса!

Јовановић: Фарса!

Милош Јовановић је саопштио да не може бити компромиса поводом, како наводи, “предстојеће фарсе“ од избора заказаних за 2. јун у Београду.

"Тим пре што наведени режим није показао никакву спремност за стварање елементарних услова за колико-толико фер и поштене изборе. Сасвим супротно, и даље је наставио, и вероватно појачао, праксу миграције бирача у шта је цела Србија могла да се увери са случајем Мале Крсне“, навео је лидер Новог ДСС-а.

Истакао је да је опозиција, иако је благовремено захтевала од власти разговоре о изборним условима, пристала чак да о њима разговара и након расписивања избора.

“Данас, на 40 дана од одржавања фарсе од избора - и независно од чињенице да је аосолутно касно да се ишта промени на боље - сваки даљи разговор би представљао чисто понижење. Једино што преостало време допушта јесте да свако донесе одлуку - да ли ће бранити демократију и слободу у Србији или ће се, свесно или не, сврстати уз режим Александра Вучића и његове страначке машинерије који директно угрожавају и слободу и демократију“, навео је Јовановић.

Прочитајте ОВДЕ зашто Курти не сме да оснује ЗСО

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА