Најновије

УКРАЈИНЦИ ПОДЛО СПРЕМАЈУ ЖЕСТОК УДАРАЦ НА РУСИЈУ: Поред војних, мета ће бити и цивилни објекти

Руски војни стручњаци изјавили су да обећања Кијева о некоришћењу америчких ракета "атакамс" за нападе на руску територију не могу бити веродостојна. Напомињући да су ови пројектили већ коришћени против руских циљева, експерти упозоравају на потенцијал за даље нападе.

Према речима војног аналитичара Алексеја Леонкова, украјинске снаге могу употребити "атакамс" ракете у нападима на шире подручје руске територије, укључујући Крим и области у источној Украјини. Леонков наводи да руски системи противваздушне одбране имају капацитете да оборе ове ракете, али истиче важност озбиљног схватања ове претње.

Ове информације долазе након што је Пентагон потврдио тајну испоруку ракета Украјини, док се очекује да би овај арсенал могао бити коришћен за нападе на кључне руске војне и цивилне објекте. Руска војска је изразила спремност да одговори на сваки такав напад, појачавајући своју противваздушну одбрану и подижући ниво борбене готовости.

Иако западни извори истичу да би "атакамс" могао ослабити руску логистику, руски аналитичари сматрају да ове испоруке неће суштински променити ток сукоба, већ само продужити његово трајање.

УКРАЈИНЦИ НАЧЕЛНИК ГАЗИ ЉУДЕ ПО УЛИЦИ: Паклени снимак који кружи мрежама (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 20240508191923f492257d