Najnovije

Tokom kampanje u Republici Srpskoj čak 55 incidenata!

BANJALUKA - U predizbornom periodu na području Republike Srpske zabeleženo je do sada 55 incidenata, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS).
Republika Srpska (Foto: Fondsk.ru)

Republika Srpska (Foto: Fondsk.ru)

Zabeležena su oštećenja bilborda, lažno predstavljanje, tuče na predizbornim skupovima, fizički napad na stranačke aktiviste, oštećenja štanda i slično. U cilju preduzimanja bezbednosnih mera i radnji povodom nastupajućih izbora, ministar unutrašnjih poslova RS Radislav Jovičić izdao je naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju od 11. do 13. oktobra. Stanje na terenu i aktivnosti policije pratiće štab MUP-a RS "Izbori 2014." koji je zadužen za nesmetano i sigurno odvijanje svih planskih aktivnosti u predizbornom, izbornom i postizbornom periodu.
Pročitajte još:DODIK: Kako to da Škoti imaju pravo na referendum dok Srbi nemaju?Vučić: Uvek uz Republiku Srpsku, a u izbore se nismo niti ćemo se mešati!
Iz MUP RS-a su potvrdili da će zbog održavanja izbora, sve lokacije za izdavanje ličnih dokumenata raditi i u subotu i nedelju, jer, prema obaveštenju Centralne izborne komisije BiH, dokumenti kojima se dokazuje identitet birača na biračkom mestu jesu lična karta, pasoš i vozačka dozvola, prenela je agencija Fena. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA