Најновије

Током кампање у Републици Српској чак 55 инцидената!

БАЊАЛУКА - У предизборном периоду на подручју Републике Српске забележено је до сада 55 инцидената, потврђено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске (МУП РС).
Република Српска (Фото: Фондск.ру)

Република Српска (Фото: Фондск.ру)

Забележена су оштећења билборда, лажно представљање, туче на предизборним скуповима, физички напад на страначке активисте, оштећења штанда и слично. У циљу предузимања безбедносних мера и радњи поводом наступајућих избора, министар унутрашњих послова РС Радислав Јовичић издао је наредбу о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају од 11. до 13. октобра. Стање на терену и активности полиције пратиће штаб МУП-а РС "Избори 2014." који је задужен за несметано и сигурно одвијање свих планских активности у предизборном, изборном и постизборном периоду.
Прочитајте још:ДОДИК: Како то да Шкоти имају право на референдум док Срби немају?Вучић: Увек уз Републику Српску, а у изборе се нисмо нити ћемо се мешати!
Из МУП РС-а су потврдили да ће због одржавања избора, све локације за издавање личних докумената радити и у суботу и недељу, јер, према обавештењу Централне изборне комисије БиХ, документи којима се доказује идентитет бирача на бирачком месту јесу лична карта, пасош и возачка дозвола, пренела је агенција Фена. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА