Najnovije

Ministar odbrane otkrio najveću tajnu vojne parade!

BEOGRAD - Dan posle vojne parade ministar odbrane Bratislav Gašić ne skriva da je ponosan na ono što je Vojska Srbije pokazala pred građanima i Vladimirom Putinom.
Bratislav Gašić (Foto: JuTjub)

Bratislav Gašić (Foto: JuTjub)

- Prezadovoljan sam vojnom paradom. Još da nije kiša padala, svet bi video naše besprekorno izdanje u punom sjaju. Ali ja protiv Boga ne mogu, iako smo učinili sve. I kišu smo probali da sprečimo, ali o detaljima neću da govorim - zagonetan je bio Gašić u izjavi za “Blic”. Posebno je fasciniran činjenicom da se u jednom trenutku, dok su iskakali padobranci, na nebu pojavila i duga. - Duga na nebu koja se pojavila bila je nešto sasvim posebno i za vojnike i za građane koji su posmatrali. Prezadovoljan sam kompletnom organizacijom koja je bila veoma kompleksna - rekao je Gašić. Ministar odbrane nije imao nijednu reč zamerke na organizaciju. Hvalio je redom sve, od protokola do komunalnih preduzeća.
Pročitajte još:

Srbija među najugroženijima ukoliko bude nestašice gasa

Eparhija bačka osudila napade na muslimane

- Svi su svoje zadatke obavili na najvišem nivou. Zahvalio bih svima koji su učestvovali u organizaciji, od protokola, preko Vojske, do grada Beograda i njegovih komunalnih preduzeća. RTS-u sam poslao zahvalnicu za pravi podvig koji su napravili prenoseći paradu - rekao je Gašić. On je juče sa 17 ruskih pilota, članova akrobatske grupe „Striži“, i 17 pilota Vojske Srbije posetio Kruševac, gde su obišli Spomenik kosovskim junacima i Mozaik salu u Starom načelstvu. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA