Najnovije

Vođa LGBT pokreta podržao glumca osumnjičenog za pedofiliju

Na svom Tviter nalogu jedan od lidera LGBT pokreta u Srbiji Slobodan Stojanović, stao je u odbranu Gorana Jevtića.
Stojanović na strani Jevtića (Foto: Jutjub)

Stojanović na strani Jevtića (Foto: Jutjub)

Slobodan Stojanović, stao je na stranu optuženog i na svom tviter nalogu napisao da ako se radi o maloletnom licu od 11 do 14 godina, onda roditelji ne smeju da ga ostavljaju bez nadzora. Stojanović je okrivio roditelje da su morali da drže dete pod nadzorom i izneo svoj zaključak da se radi detetu koje je zapostavljeno, pa  je  očigledno porodica deteta lišena njegove ljubavi i poverenja, a ovime pokušava da na čudne načine to povrati. Stojanović je takođe izrazio direktnu podršku Jevtiću protiv koga je podneta tužba za delo obljube maloletnog lica. Poznati glumac Goran Jevtić biće saslušan zbog optužbe da je obljubio maloletno lice, pišu beogradski mediji. “Blic“ piše da je podignuta privatna krivična prijava protiv glumca.
Pročitajte još:Junak filma „Parada“ prijavljen da je silovao dečakaUhapšeni maloletnici na Karaburmi zbog rasturanja heroina!
Povod je incident koji se navodno dogodio pre nekoliko meseci u Somboru, tokom festivala Pozorišni maraton. “Blic“ piše da se glumac zbližio sa maloletnim momkom kojem je omiljeni glumac  i da su zajedno tokom festivala izlazili na predstave i u kafane. Beogradski list dodaje da se između njih dvojice dogodio seksualni čin u toaletu pozorišta, a slučaj je policiji prijavio otac maloletnika. Izvor Pravda, Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA