Najnovije

Nikolić: Ako je za rušenje Savamale odgovorno izabrano lice, ne može da ostane na funkciji!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas u Novom Sadu da, ako je za rušenje u Savamali odgovorno izabrano lice, taj čovek ne može više biti na javnoj funkciji.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić (Foto: Tanjug printskrin)

Nikolić je nakon obeležavanja 90. godišnjice Arhiva Vojvodine, gde je otvorio i izložbu, rekao da želi da se taj slučaj raščisti.
- To nije posao vlade, već je posao za sud i tužilaštvo. Nisam video spisak nalogodavaca, ali se slažem da slučaj treba da se raščisti. Mislim da u Srbiji zbog slobode medija danas ništa ne može da se zataška- rekao je Nikolić. On je upitan da li zna sastav nove vlade rekao nije razgovarao sa mandatarom Aleksandrom Vučićem nakon što je on obavio konsultacije sa predstavnicima stranaka. - Verujem da on ima zaokruženu sliku, kao i da će pojedini predstavnici manjina biti u vlasti, što smartam jako dobrim- kazao je Nikolić. Na pitanje da li ima sanzanja o tome da li će socijalisti ući u vladu rekao je „zar ne vidite da okrećem kao kiša oko Kragujevca“ i poručio da on i ne razmišlja o tome. - Zašto bih ja razmišljao da li će u vladu u ući SPS ili neka druga skraćenica. Očekujem samo da vlada dobro radi i da se 2017. godine živi bolje- dodao je Nikolić. Govoreći o optužbama lidera radikala Vojislava Šešelja da je izdajnik, Nikolić je kazao da već osam godine ne komentariše to što Šešelj govori. - Psovao mi je javno majku koju zna da sam sahranio kao dete. Neka pročita šta je o govorio Miloš Obrenović- kazao je Nikolić. Predsednik Srbije je dodao da nikada nije izdao Srbiju i da je to navjažnije, kao i da je Šešelj taj koji je hteo da uništi SRS, a ne on. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA