Najnovije

LALATOVIĆ: Biće teško protiv Rada

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatović rekao je danas da se nada da će njegov tim popraviti formu i pobedom protiv Rada u osmini finala Kupa Srbije najaviti bolja izdanja u nastavku sezone.
Nenad Lalatović (foto Jutjub)

Nenad Lalatović (foto Jutjub)

- U Kupu nema popravnog, moramo da odigramo mnogo bolje nego protiv Donjeg Srema. Rad ima dobar i iskusan tim, neće biti lako i ekipa koja bude agresivnija biće bliža pobedi. Moramo da se izdignemo iz krize i plasiramo u četvrtfinale, rekao je Lalatović na konferenciji za medije na Marakani. On je dodao da dodatni problem crveno-belima predstavlja loš teren na stadionu Obilća na Vračaru, gde će se igrati utakmica. - Spremali smo se za njega na našem pomoćnom terenu, koji nije održavan zbog ove utakmice. Ipak, teren je isti za oba tima i nadam se da ćemo se bolje snaći. Zvezda mora da ide na pobedu, protiv bilo kog protivnika da igra, poručio je Lalatović i dodao da će napraviti nekoliko izmena u timu u odnosu na meč protiv Donjeg Srema. Trener Zvezde istakao je da nije srećan što će protiv Rada igrati ponovo narednog vikenda, ali u prvenstvu, pošto je teško pobediti isti tim u tako kratkom vremenskom periodu. Sličnu situaciju crveno-beli su imali nedavno sa Borcem iz Čačka, ali su uspeli da dobiju oba meča, prvo u Kupu, a potom u prvenstvu.
Pročitajte još:

NE KAČI SE S NJIM: Ovo je najjači parking kontrolor u Srbiji!

Prvotimac Zvezde Nenad Gavrić rekao je da se nada pozitivnom ishodu. - Očekuje nas teška utakmica, znamo da imaju dobar tim i neće nas iznenaditi. Nadam se da će Zvezda dobiti prvo poluvreme ovonedeljnog duela sa Radom i plasirati se u narednu fazu takmičnja. Verujem da ćemo proći dalje, rekao je Gavrić. Utakmica Rad - Crvena zvezde igra se sutra od 13 sati. Izvor: tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA