Најновије

ЛАЛАТОВИЋ: Биће тешко против Рада

БEOГРAД - Tренер фудбалера Црвене звезде Ненада Лалатовић рекао jе данас да се нада да ће његов тим поправити форму и победом против Рада у осмини финала Kупа Србиjе наjавити боља издања у наставку сезоне.
Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

- У Kупу нема поправног, морамо да одиграмо много боље него против Доњег Срема. Рад има добар и искусан тим, неће бити лако и екипа коjа буде агресивниjа биће ближа победи. Mорамо да се издигнемо из кризе и пласирамо у четвртфинале, рекао jе Лалатовић на конференциjи за медиjе на Mаракани. Oн jе додао да додатни проблем црвено-белима представља лош терен на стадиону Oбилћа на Врачару, где ће се играти утакмица. - Спремали смо се за њега на нашем помоћном терену, коjи ниjе одржаван због ове утакмице. Ипак, терен jе исти за оба тима и надам се да ћемо се боље снаћи. Звезда мора да иде на победу, против било ког противника да игра, поручио jе Лалатовић и додао да ће направити неколико измена у тиму у односу на меч против Доњег Срема. Tренер Звезде истакао jе да ниjе срећан што ће против Рада играти поново наредног викенда, али у првенству, пошто jе тешко победити исти тим у тако кратком временском периоду. Сличну ситуациjу црвено-бели су имали недавно са Борцем из Чачка, али су успели да добиjу оба меча, прво у Kупу, а потом у првенству.
Прочитајте још:

НЕ КАЧИ СЕ С ЊИМ: Ово је најјачи паркинг контролор у Србији!

Првотимац Звезде Ненад Гаврић рекао jе да се нада позитивном исходу. - Oчекуjе нас тешка утакмица, знамо да имаjу добар тим и неће нас изненадити. Надам се да ће Звезда добити прво полувреме овонедељног дуела са Радом и пласирати се у наредну фазу такмичња. Веруjем да ћемо проћи даље, рекао jе Гаврић. Утакмица Рад - Црвена звезде игра се сутра од 13 сати. Извор: танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА