Najnovije

DSS: Vučić priznao da će usvojiti EU politiku prema Rusiji

BEOGRAD - Evropski komesar za susedsku politiku i pregovore o proširenju EU Johanes Han i predsednik Vlade Aleksandar Vučić dali su juče veliki zajednički doprinos otrežnjivanju onih građana koji još uvek podržavaju ulazak Srbije u EU.
Sandra Rašković Ivić - lider DSS-a (Foto: JuTjub)

Sandra Rašković Ivić - lider DSS-a (Foto: JuTjub)

Johanes Han je to učinio podsećanjem da Srbija treba da podrži sankcije EU prema Rusiji i izjavom da će Srbija „morati da se usaglasi sa našom spoljnom politikom i odlukama“. Aleksandar Vučić – svojim odgovorom Hanu „ da smo mi na evropskom putu…ali da se politika Srbije ne menja preko noći“, čime je nedvosmisleno potvrdio da će Srbija svoju spoljnu politiku da promeni, da će da promeni politiku prema Rusiji i drugim Srbiji prijateljskim zemljama, samo ne „ preko noći“. Treba li potsećati da je i formalno priznanje nezavisnosti Kosova, makar u formi pravno obavezujućeg sporazuma sa Prištinom, kojim bi se tzv. Republici Kosova omogućio prijem u sve međunarodne organizacije i institucije, uključujući i Ujedinjene nacije, nezaobilazni uslov za prijem u EU.
Pročitajte još:Evo šta je Šešelj danas rekao na mitingu: Ceo govor (AUDIO)
Politika Vlade je puzeća politika, politika puzavaca, ne samo zbog poslušničkog odnosa prema Briselu i Vašingtonu, već  i po metodu sprovođenja i ostvarivanja  njihovih interesa: puzećim priznavanjem nezavisnosti Kosova, puzećim uvlačenjem Srbije u NATO, puzećom promenom spoljne politike, puzećom ekonomskom kolonizacijom Srbije rasprodajom preostalih strateških javnih preduzeća i poljoprivrednog zemljišta… Rezultat je puzeće propadanje Srbije: dezintegracija države, ekonomski sunovrat i osiromašenje građana. Izvor: NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA