Najnovije

Devojčica od 13 godina priznala da je spavala sa 50 muškaraca!

LONDON - Policija u Blekurnu u Engleskoj je pre nekoliko dana privela  trinaestogodišnju devojčicu koja je pobegla od kuće.
Ilustracija (Foto;Lavanskadolina.info)

Ilustracija (Foto;Lavanskadolina.info)

Na ispitivanju su na površinu isplivala šokantna saznanja, devojčica je otkrila da je spavala sa čak 50 muškaraca i da ne želi da se vrati kući jer je tamo čeka pakao. Nakon priznanja o velikom broju seksualnih partnera, devojčica je iznela još šokantne vesti. -  Da li biste se vi vratili kući gde vas čeka majka koja će odmah početi da viče i koja će vas verovatno ošamariti. Tretiraju me kao go***,  želim da povredim sebe i stalno razmišljam o samoubistvu- rekla je devojčica u snimku koji prenosi "Skaj njuz" . Na pitanje da li bi se zaista ubila, devojčica je rekla da bi to mogla da učini odmah po izlasku iz stanice.NJene izjave pojačale su sumnje da se u ovom delu Engleske devojčice izložene seksualnom iskorišćavanju, iza kojeg u najvećem broju slučajeva stoje organizovane grupe emigranata iz Azije.
Pročitajte još:

Jedan od najmoćnijih svetskih bankara zakazao seks sa neznancem i evo šta mu se desilo!

Roter i Rošdejl samo su neki do gradova gde su otrivene bande koje su godinama seksualno iskorištavale devojke i dvojčice iako su za to znali svi, uključujući  i lokalnu policiju. Izvor: Blicžena.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA