Najnovije

Jovo Bakić: Vučića čeka pakao kad se Šešelj vrati!

BEOGRAD - Povratak Vojislava Šešelja u zemlju je pokušaj destabilizacije Vlade Srbije zbog njene politike po pitanju Ukrajine, smatra sociolog Jovo Bakić, kao i da bi to moglo bi da utiče na popularnost premijera Aleksandra Vučića. Bakić dodaje da Vučića čeka pakao ako Šešelj dođe do medija, jer niko ne poznaje njegove slabe tačke kao Vojislav Šešelj.
Jovo Bakić (Foto: Jutjub)

Jovo Bakić (Foto: Jutjub)

Bakić tvrdi da je na odluku o Šešeljevom puštanju uticalo nezadovoljstvo SAD odbijanjem Srbije da uvede sankcije Rusiji. Bakić kaže da je do tog zaključka došao zato što je Haški tribunal svih ovih godina bio američko oruđe i možemo pretpostaviti da će to biti i nadalje. "Ako iko zna slabe tačke Vučića i Tomislava Nikolića, zna ih njihov politički otac. On je proveo toliko godina sa njima i zna sve što je loše u njihovim biografijama", rekao je Bakić.
Pročitajte još:Italijani, Poljaci i Finci poručili: Evropa se brani na mostu u Kosovskoj Mitrovici!OTKRIVENA MISTERIJA: Evo zašto Šešelj nije smeo da odmah dođe u Beograd!
Prema njegovim rečima, sve će zavisiti od toga da li je Šešelj u relativno dobrom zdravstvenom stanju da javno kaže šta ima. "Ako je Šešelj proveo 11,5 godina bez presude i nije puštan kući, iako se dobrovoljno predao, to znači da nije puštan po volji SAD, jer je Tribunal bukvalno oruđe te zemlje", kaže Bakić. On dodaje da možemo da zaključimo da je Šešelj pušten po volji SAD. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA